fbpx

Lukkede Hold

Eksklusiv ekspertise i trygge og professionelle rammer

Lukkede Hold

En stærk og sund ryg. Styrkende, strækkende og lækker reformertræning på vores eksklusive lukkede hold. Mærk roen og kom fra dit hoved ned i din krop.

En stærk og sund ryg. Styrkende, strækkende og lækker reformertræning på vores eksklusive lukkede hold. Mærk roen og kom fra dit hoved ned i din krop.

En kærlig investering i dig selv. Genvind din træningslyst og skab tiltro til din krop og styrke igen. På GRUNDSTÆRK starter du ”helt fra bunden” og bygger din styrke og kondition op igennem de 4 måneder holdet varer.

Holdet til mænd som vil gå fra “kageform” til en solid grundform på 4 måneder. Du bliver grundigt instru­eret i teknikken på solide basisøvelser som løfter dit styrke­niveau markant og giver din hjerte­sundhed et løft.

LÆKKER

LÆKKER Reformertræning foregår på din egen boks, hvor du med modstand fra din egen kropsvægt og fjedre kan ændre træningen fra blid og genopbyggende til hård og sveddryppende.

Forløbet varer 4 måneder og du træner 2 x om ugen på dit lukkede hold og har under hele forløbet fri træning på vores mange åbne hold. På holdet er der kun plads til 10 personer, hvilket sikrer, at der er tid til at hjælpe og guide dig igennem træningen, også hvis du har udfordringer i form af skavanker eller længerevarende smerteproblematikker eller stresssygemeldinger.

Holdet er til dig som ikke har erfaring med reformertræning og gerne vil starte ”fra bunden”. Igennem de 4 måneder bliver du uddannet i, at kunne træne selvsikkert på alle åbne hold vi tilbyder. Træningen på dit lukkede hold bygges gradvist op, så du langsomt men sikkert bliver disponeret for en træningsintensitet som matcher din krop.

Træningen har fokus på: 

 • Rolige kontrollerede bevægelser.
 • Bevægelseskvalitet.
 • Vejrtrækning.
 • Smidighed.
 • Styrketræning med fokus på mave, ryg og baller. 

Invester i din egen sundhed og drag omsorg for den eneste krop du får.

 • Opstart i uge 33, og 4 måneder frem.
 • Træning torsdag kl. 19.00-20.00 og søndag kl. 10.30-11.30
 • Fri træning på alle åbne hold under hele forløbet

JORDNÆR REFORMER​

Slip åndedrættet fri med reformerpilates.

Vær med på vores første og unikke forløb hvor du kombinerer den lækre træningsform reformer pilates med åndedrætsterapi, yoga og fundamentale bevægelsesmønstre.

Reformer Pilates er en unik måde at træne på, hvor hele kroppen trænes igennem. Reformer både styrker og smidiggør kroppen, og i kombination med yoga og åndedrætsøvelser, reducerer du uro, stress og “stress” vejrtrækning.

Forløbet er særligt godt til dig som:

Er tidligere stressramt.
Er på kanten af en sygemelding grundet stress, og har brug for en træningsform som beroliger dit nervesystem.

Er på udkik efter en træningsform som i høj grad forbinder dig med din krop.

Er nysgerrig på selvudvikling igennem træning og bevægelse.

Forbind dig med din krop og vejrtrækning og oplev:

Markant stressreducering.

Afspændte muskler i hals, ryg, bryst og bækken.

En dejlig og afspændt følelse i hele kroppen og i din hjerne.

Dit arbejde med åndedrættet og med reformer pilates inviterer dig til øget kontakt indefter og nedefter. Vi har alle steder i vores krop, som vi er mindre bevidste om. Reduceret kontakt skaber muskulær over- og underspænding, hvilket også afspejler sig i vores åndedræt. Derfor er et af træningens mål, at du øger din evne til at være til stede i hele kroppen, at mærke dig selv og kroppens signaler. Vores arbejde med åndedrættet er netop et genialt værktøj til at øge din bevidsthed. I løbet timen arbejder du mod øget jordforbindelse, mobilitet og tilstedeværelse.

Det her får du: 

 1. 2 x træning om ugen på et lille lukket hold med max 10 deltagere.
  Du træner mandag kl. 19.30-20.30 og torsdag kl. 20.00-21.00
 2. Fri træning på alle åbne hold under hele forløbet.
 3. 3 måneders intensiv træning med fokus på at komme fra hovedet og ned i kroppen.
 4. Yders veluddannede instruktører (Lene – Uddannet fys og reformer pilates instruktør.)

Træningen foregår i Møllehaven 13 4040 Jyllinge.

Opstart uge 33 – holdet varer 4 måneder  

Vi glæder os til at træne sammen med dig.

Kærlig hilsen Heidi & co.

Ps. Book en af de 10 pladser via linket.

GRUNDSTÆRK

GRUNDSTÆRK er forløbet som danner det bedste grundlag for, at du efter dit forløb kan træne med på alle vores åbne KRAFTFULD hold. Det er en miniuddannelse til, at du kan træne trygt, sikkert og med overskud.

GRUNDSTÆRK er der god tid til at gennemgå teknik og få individuel sparring på øvelser. Det betyder, at du bliver tryg og kompetent i din træning, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for at opbygge din træningslyst. Forløbet varer 4 måneder og du træner 2 x om ugen på dit lukkede hold. Under hele forløbet har du fri træning på de åbne hold.

På forløbet bliver du “uddannet” til, at kunne træne selvsikkert med på de åbne hold.

Igennem forløbet vil du hver gang træne hele din krop igennem på en effektiv og sikker måde. Din hjertesundhed forbedres og din muskelstyrke vil stige markant. Træningen er en blanding af konditionstræning på romaskiner, styrketræning med kettlebells, vægtstænger og egen kropsvægt. Alle øvelser kan tilpasses ud fra dit niveau.

Forløbet er ikke som normal holdtræning, da vi har specialiseret os i, at frigøre os fra “følg mig” rollen. Det betyder, at der er masser af tid til at hjælpe med teknik, belastning, alternative øvelser og sparring igennem alle dine træninger. Du skal ikke følge en bestemt takt eller tempo, du kan følge det som giver mening for dig.
GRUNDSTÆRK er anderledes fordi du får ekspertise fra fagligt dygtige trænere som hver gang hjælper dig med teknik, belastning og alternative øvelser hvis det behøves, så du får oplevelsen af personlig træning.

På Lukkede Hold kan du vælge mellem LÆKKER eller GRUNDSTÆRK. Læs mere om holdene i den lysegrønne menu her på siden.

 • Opstart i uge 33, og 4 måneder frem.
 • Træning onsdag kl. 17.00-18.00 og lørdag kl. 10.30-11.30
 • Fri træning på alle åbne hold under hele forløbet

råkraft for mand

Styrke og konditionstræning for voksne mænd som ikke tiltrækkes af klassiske fitnesscentre.

På RÅKRAFT er der god tid til at gennemgå teknik og få individuel sparring på øvelser. Det betyder, at du bliver tryg og kompetent i din træning, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for at opbygge din styrke og kondition på en sikker og forsvarlige måde, også trods eventuelle smerter og skavanker.
Det lukkede forløb varer 4 måneder, og du træner 2 x om ugen på et lukket hold. Under hele forløbet har du fri træning på de åbne hold.
Til hver træning vil du få trænet hele din krop igennem og småskavanker og dårlig form er bestemt ingen hindring for at deltage på holdet. Igennem forløbet vil din hjertesundhed forbedres og din muskelstyrke vil stige markant. Træningen er en blanding af konditionstræning på romaskiner, styrketræning med kettlebells, vægtstænger og egen kropsvægt. Alle øvelser kan tilpasses ud fra dit niveau.
Du skal ikke være supermand for at starte på holdet, men måske føler du dig sådan senere.

På de 4 måneder bliver du 100 meter mester i:

 • At træne optimalt ud fra dit udgangspunkt.
 • At blive bedre teknisk med vægtstænger og kettlebells.
 • At forbedre dit kredsløbs sundhed, og dermed dit hjerte.

Holdet ledes kompetent af: Esben (Stud. Med. og personlig træner), Kenneth (Fysiolog/Forsker i smertevidenskab) og Dennis (Kandidat i idræt og funktionel neurologi)

En kapacitet som jeg er stolt over at kunne tilbyde og til en pris som er langt under den pris du skulle investere i et personligt træningsforløb med blot én af disse kompetente herrer.

 • Opstart i uge 2 og 4 måneder frem
 • Træning onsdag kl. 20.00-21.00 og søndag kl. 10.00-11.00
 • Fri træning på alle åbne hold under hele forløbet

Instruktør på disse hold

Esben

Medicinstuderende, Personlig træner.

Kenneth

Træningsfysiolog fra Københavns universitet, PhD i “Musculoskeletal health and stress”, Master trainer i Z-health, (funktionel neurologi) 

Dennis

Træningsfysiolog fra Københavns universitet, Specialuddannelse i funktionel neurologi. Tidligere hovedunderunderviser på DK´s største instruktøruddannelse.

Stina

Uddannet og superviseret af Heidi Dehn.

Lene T.

Fysioterapeut og uddannet reformer­instruktør hos Den intelligente krop. 

Marianne

Fysioterapeut med special­ud­dann­el­se i Gyn obs og uddannet reformer­instruktør hos Den intelligente krop.