fbpx

Kraftfuld

Den komplette metode til træningslyst og den solide grundform

Kraftfuld Hold

KRAFTFULD træning findes i 3 niveauer, hvor 1 er det letteste niveau og 3 det sværeste.

OBS TIL HEIDI – en beskrivelse af de 3 niveauer måske?

Kraftfuld 1.
Kredsløbstræning og styrketræning til hele kroppen med god tid til, at gennemgå de enkelte øvelser, og hjælpe med teknik og korrekt belastning. Øvelserne er relativt simple og timen kan skaleres individuelt hvis behovet opstår.

Kraftfuld 2.
Kredsløbstræning og styrketræning til hele kroppen. Øvelserne kan være lidt mere komplekse og intensiteten i timerne er også højere. Teknik og belastning justeres løbende men det forventes, at der er styr på de klassiske øvelser som benyttes ofte i træningen. Herunder swings, lunges, squat samt pres og trækøvelser for overkroppen. Der er altid tid til individuel sparring igennem hele timen.

Kraftfuld 3.
Den hårdeste og mest komplekse time på skemaet. Til dig der gerne vil udfordres på din styrke og din kredsløbsform. Det forventes at du har trænet regelmæssigt igennem de sidste 6-12 måneder og har kendskab til, at træne med kettlebells. Selvom timen er hård, vil det altid være muligt, at få individuel vejledning hvis behovet opstår.

Genopdag din træningslyst og mærk dine muskler styrkes, dit hjerte blive sundere og din krop mere velkoordineret.

KRAFTFULD er timer hvor du opbygger din funktionelle styrke, forbedrer din kondition og evne til at bevæge dig kraftfuldt og motorisk godt.

Fokus i timerne er altid at gøre dig til en bedre bevæger da det kommer dig til gavn i alle livets aspekter. På vores KRAFTFULD timer arbejder du med: 

  • Funktionel styrketræning (egen kropsvægt, kettlebells og vægtstænger).

  • Eksplosivitet/powertræning (afsæt, landing, hop, reaktionsøvelser).

  • Konditionstræning (roning, løb, leg).

  • Koordination (leg, rytme, sammensatte styrkeøvelser).

  • Smidighed (dynamiske stræk, vejrtrækning, ballistiske bevægelser).

Til KRAFTFULD kan du vælge mellem flere niveauer, hvor 1 er det letteste niveau og 3 det sværeste. Læs mere om niveauerne i den lyseblå menu her på siden.

Mød dine instruktører her:

Heidi Dehn (ejer)

Uddannet psykomotorisk terapeut, Specialuddannelse i funktionel neurologi, personlig træner og tidligere landsinstruktør i DGI, foreningsfitness og træningsvejleder hos Rigspolitiet.

Dennis

Træningsfysiolog fra Københavns universitet, Specialuddannelse i funktionel neurologi. Tidligere hovedunderunderviser på DK´s største instruktøruddannelse.

Lise

Uddannet og superviseret af Heidi Dehn.

Linette

Fysioterapeut. Flere års super­visering med fokus på teknik i Olympiske løft og kettlebells.

Kenneth

Træningsfysiolog fra Københavns universitet, PhD i “Musculoskeletal health and stress”, Master trainer i Z-health, (funktionel neurologi) 

Esben

Medicinstuderende, Personlig træner.

Jørn

Uddannet af Heidi Dehn og fysio­terapeut Tomas Pilsborg. Flere års supervision med fokus på teknik, Olympiske løft og kettlebells.

Mette

Uddannet og superviseret af Heidi Dehn.

Jo-Ann

Uddannet og superviseret af Heidi Dehn.

Stina

Uddannet og superviseret af Heidi Dehn.

Lene T.

Fysioterapeut og uddannet reformer­instruktør hos Den intelligente krop.