fbpx

PERSONLIG TRÆNING

Den komplette metode til træningslyst og den solide grundform

Personlig Træning

KRAFTFULD træning findes i 3 niveauer, hvor 1 er det letteste niveau og 3 det sværeste.

OBS TIL HEIDI – en beskrivelse af de 3 niveauer måske?

Kontakt os på:

 

Telefon 26 80 88 47

eller på mail

heidi@heididehn.dk  

Advarsel!

Du kan købe personlig træning mange steder, også til billige penge. Så hvis du blot ønsker et træningsprogram og en der tæller dine gentagelser, så er det her ikke stedet for dig. Ligesom vi heller ikke udstikker kostplaner, af den simple årsag, at de ikke virker i længden, så går vi heller ikke på kompromis med vores kerneværdier og din langsigtede sundhed og styrke. 

Vi er ligeglade med om du taber 5 kg. På 5 uger, om din sixpack er synlig eller om X antal maveøvelser gør din mave fladere. Vi vil ikke gå på kompromis med din sundhed og velvære på den lange bane for at skabe et hurtigt og ”imponerende” resultat.  

Hos Heidi Dehn og co bestræber vi os altid på, at se det hele menneske. Vi er nysgerrig på hvem du er og hvilken historie du har med i bagagen. 

Din krop ”afslører” hvilket liv du har levet og på den måde bliver den en vigtig medspiller til, at opnå det du ønsker.

  • Mentalt
  • Psykisk
  • Kropsligt

Vi tilrettelægger dit forløb hos os efter en grundig gennemgang af både dine mentale, psykiske og kropslige udfordringer.  

Vi gør os umage med at stille de rigtige spørgsmål og være opmærksomme lyttere, også på det som bliver sagt imellem linjerne. Det betyder, at vi undersøger din historie i dybden, så du kan få den bedste hjælp til det du ønsker. 

Du får langt mere end ”bare” træning. Din træning bliver en motor til at lære dig selv bedre at kende, komme i kontakt med din krop, forholde dig til dine overbevisninger omkring mad, sundhed, træning, smerteproblematikker og mental sundhed. 

Det overordnede mål er at hjælpe dig med at genfinde din lyst til bevægelse og glæden ved at være i din krop. Du lærer at komme fra hovedet og ned i kroppen, så din træning bliver meningsfuld og din glæde ved bevægelse styrkes indefra og ud. 

Vi har både en faglig solid baggrund og mange års erfaring i komplekse problemstillinger inden for smerte, sundhed, kropsbillede og sygdomsforløb.

Send os dit navn og nummer herunder, så ringer vi dig op til en uforpligtende samtale.

Vores baggrund er et mix af: 

Bachelor i Idræt, Psykomotorisk terapeut, funktionel neurologi fra Z-health institute, personlig træner, massør, Vanecoach, Den motiverende samtale og med mange års erfaring i at uddanne andre fitness instruktører og personlige trænere. 

 

Vi glæder os til at se dig. 

 

Kærlig hilsen 
Heidi & Dennis 

Mød dine instruktører her:

Heidi Dehn (ejer)

Uddannet psykomotorisk terapeut, Specialuddannelse i funktionel neurologi, personlig træner og tidligere landsinstruktør i DGI, foreningsfitness og træningsvejleder hos Rigspolitiet.

Dennis

Træningsfysiolog fra Københavns universitet, Specialuddannelse i funktionel neurologi. Tidligere hovedunderunderviser på DK´s største instruktøruddannelse.

Er vi så gode som vi påstår?

Læs hvad vores medlemmer siger