Mind Your Move

Nyt hold starter torsdag d. 3. oktober

4 fantastiske måneder der forandrer dig
Holdet træner hver mandag kl. 19.30-20.30 og torsdag fra 20.00-21.00

Janne
Sygeplejerske
Jeg savnede at få motion ind i et fast skema. Mange gange har jeg lovet mig selv, at NU skulle jeg til og være mere regelmæssig i mine træningsrutiner. Det gik bare aldrig helt så godt. Jeg er vild med faste træningstidspunkter og fællesskabsfølelsen der opstår på et lukket hold. 6 uger efter jeg startede var det som om der skete en forvandling. Jeg fik en indsprøjtning af energi og havde bare lyst til mere. Jeg blev SÅ glad af træningen. Både mens jeg trænede og også bagefter. Det var dejligt og kunne mærke glæden komme helt indefra. Jeg har bare fået overskud og atter overskud. Min energi er kommet tilbage!
Annie
Pensionist og tidligere indehaver af Bodyshape
Jeg har tabt mig næsten 10 kg og har taget 400 g. muskler på! Jeg kunne ikke længere passe mit tøj og gik rundt og var sur, alligevel tog det mig hele 6 måneder og tage mig sammen til at begynde hos Heidi. Jeg var sikker på, at jeg ikke kunne følge med og at det var alt for svært. Jeg kan kun sige, at der er intet, at være bange for. Det er den bedste beslutning jeg længe har taget. Jeg har tabt mig, fået meget mere energi og kan passe mit tøj igen. Jeg fortsætter min træning og lige meget hvilken time jeg er på møder jeg kun smilende, engagerede og søde instruktører der altid står klar med hjælp.

Tag testen !

Få svaret på om Mind your Move er til dig

 • Vil du gerne tabe dig men orker ikke flere kure?
 • Deler du din mad op i tilladte og forbudte madvarer?
 • Får du dårlig samvittighed når du spiser ”usundt”?
 • Bliver du ”deprimeret”, hvis du vejer mere end du plejer?
 • Vil du gerne eje en indre træningslyst, en stærk krop og et afslappet forhold til mad?

Ja eller Nej ?

Hvis du svarer NEJ til 4 ud af 5 spørgsmål, så er du en heldig kvinde. Tillykke, fortsæt det fantastiske arbejde!
Hvis du svarer JA til mere end 4 af spørgsmålene, så glæd dig!! Kom med til Mind Your Move, det bliver fantastisk.
Til dig der gerne vil leve et sundt liv i en glad krop. Du har et ønske om at tabe dig, men mest af alt higer du efter at føle din krop er stærk. At eje større overskud og velvære og føle en indre træningslyst, hvor den stærke og faste krop er en naturlig udvikling, ikke målet i sig selv.

Her er ingen sundhedsfanatisme, kun ærlig og reel viden og træning til dig og din krop.

Move your mind giver dig indsigt og viden om hvordan du kan leve et sundt liv uden sundhedsfanatisme. Du får skræddersyet træning  2 x om ugen, der både kan ses og mærkes på din krop. Træningen foregår i mine lokaler i Jyllinge.
Du KAN tabe dig på forløbet! Det skyldes ikke du skal følge en kur eller bestemte opskrifter, men fordi vi arbejder med dine overbevisninger, tanker og handlemønstre i forhold til den mad du spiser.
 • Mulige og umulige kure men har haft svært ved at holde dem.
 • At acceptere din figur, men har stadig et ønske om at tabe dig.
 • At træne for meget, for lidt eller slet ikke.
 • At tælle kalorier eller udelukke bestemte fødevarer.
 • At give op (igen), for du har jo alligevel rygrad som en regnorm!
 • At træne (pænt meget) og alligevel ikke opnå de resultater du synes du fortjener.

Du har (måske) prøvet

Ta det bare helt roligt, træk vejret! MOVE YOUR MIND handler ikke om at leve i askese og med strikse spiseregler. Det handler om, at mestre strategier som rækker langt ud over de uger du er sammen med os. At tage dig selv kærligt i hånden, i stedet for at drukne i endnu flere krav om, hvad du ”må” eller ”ikke” må. Det er ”slut med forbudt!”


Du vil gerne

 • Se din krop forandre sig til en fast, smuk og stærk silhuet. Ikke en models, men DIN!

 • Tabe fedt og opbygge muskelmasse.

 • Stå stærkere med bæredygtige hverdagsvaner du kan bruge allerede i morgen.

 • Træne med både lyst og resultat for øje.

 • Tage kærligt ejerskab over din krop, ikke køre den i sænk med endnu en kur og flere restriktioner.

 • Give slip på følelsen af aldrig at gøre det godt nok i forhold til din sundhed.

Du bliver budt velkommen i et positivt og åbent miljø, hvor du kan være dig. Det er ok, at have småskavanker og manglende energi. Sammen arbejder vi på at vende bøtten på hovedet så du ender med mere overskud, færre skavanker eller slet ingen! Træningen er neurologisk funderet og det giver dig en sikkerhed i ”at du ikke blot skal følge takten” men, at det er helt ok, at finde din egen takt.


Du får

 • Lukket on-line forum med sparring og brugbar viden i alle 4 måneder
 • 2 x personlig træning på lukket hold, pr. uge. Du træner hver mandag kl. 19.30-20.30 og torsdag kl. 20.00-21.00
 • Intromøde med præsentation og kick off af hele forløbet. Det foregår fredag d. 27. september kl. 15.30-17.30, i Jyllinge
 • Et klart overblik over din krops ressourcer og udfordringer. Med den mest præcise bodyscan i Danmark, kan du følge din krops udvikling under forløbet.
 • Coachende redskaber og opgaver der hjælper dig med at finde den vej som giver mest mening for dig og din sundhed.

En kærlig investering i dig selv.

Mit mål er at du efter forløbet har fået en krop som du elsker at bo i og et frit og afslappet forhold til hvordan du vælger at leve

heidi_dehn_video_billeder_september_2014_jpeg_TAM_1935
6C3B9131

Mind your move

Er opbygget uden strikse leveregler, forbudte madvarer og med en neurologisk vinkel på din træning som sørger for du hele tiden rykker tilpas i forhold til dit udgangspunkt
Du skal IKKE melde dig til forløbet hvis:
Du tror det handler om kalorietælling og kontrollerede madplaner.
Hvis du tror på ”det skal gøre ondt før det gør godt”
Hvis du mest tænder på bootcamps, høj puls og en højtråbende instruktør.
index
Professionelle instruktører sikrer du er i gode hænder.
inbody-170_2_grande.1463439994
Før og eftermålinger i forhold til muskelmasse, fedtvæv og knogletæthed.
FARN-wins-SIL-F1-1950
Opstartsmøde med foredrag og målinger i mine lokaler i Jyllinge centret.
Mette
Telemarketing
Jeg har/havde et stort ønske om et vægttab, men i lige så høj grad ønskede jeg, at føle mig stærkere. Jeg var gået helt i stå, manglede motivation og havde ondt i min krop. At gå på holdet føltes næsten som at have en personlig træner, fordi du altid bliver set og rettet. Noget af det bedste har været at blive en del af noget og møde andre som havde det ligesom mig. Jeg har ikke tabt mig særlig meget, men har til gengæld vundet over 3 kg. muskelmasse. Det kan mærkes! Jeg føler mig både stærkere og også mere feminin. Min træningsglæde er kommet tilbage og den er der stadig! Det er som om jeg er blevet afhængig af den træning. Jeg vil stadig gerne tabe mig, men ”bare” det, at jeg er kommet i bedre form, har fået mere overskud og er blevet stærkere, det føles satme lækkert.
Pia
Forfatter hos Gyldendal og freelance grafisk designer
Jeg var for alvor begyndt og savne min styrke og selvom jeg ønskede et vægttab, havde det lavere prioritet. Efter flere år med slemme skuldersmerter og en besked fra ”Center for rygkirurgi” om: ”At jeg skulle finde et andet arbejde” satte det for alvor skub i min beslutning. Et almindeligt træningscenter var ikke en mulighed for mig. Jeg holder af den forpligtigelse der ligger i, at melde mig til et hold, hvor jeg går med de samme mennesker. Det skaber en rigtig go holdånd og fællesskab. Efter 4 måneder kan jeg igen bruge min skulder, løfte tungt fotoudstyr som før var umuligt og jeg er sluppet for summen i mine arme. Det havde jeg aldrig troet var muligt. Jeg er blevet meget gladere og ikke mindst stærkere. Det er dejligt at føle mig krop virker og jeg ikke længere er begrænset i mit arbejde.
Jane
Socialpædagog
Efter jeg fyldte 50, havde solgt min hest og ikke længere gik tur med min hund, ja så begyndte vægten at stige. Jeg gik bare og ventede på, ”at noget faldt ned fra himlen”. Én af mine venner havde liket et opslag med Mind your move. Jeg læste siden igen og igen og tænkte: ”Det er jo lige mig” Jeg har aldrig gået i et fitness center, det er slet ikke mig! Da jeg startede på holdet var alt nyt, men jeg fandt stille og roligt ud af det hele. Jeg er vild med den fællesskabsfølelse der opstår på holdet. Det er SÅ motiverende at vide der er nogen som venter på en og ikke mindst at vi også altid har det sjovt. I dag har jeg tabt mig 10 kg. Og føler et meget større selvværd i min krop. Jeg er begyndt at gøre mere ud af mig selv og det er dejligt og tilfredsstillende. Min mand er dog begyndt og blive irriteret over, at høre mig sige: ”At nu er der igen et par af mine bukser der er blevet for store”